Ved sygdom er følgende gældende

Hvis jeg bliver syg

I skal som hovedregel selv sørge for anden pasning hvis jeg er syg. Skulle jeg blive syg, vil jeg kontakte jer imellem kl. 5.30-5.45.

Raskmelding sker inden kl.16.30 dagen før jeg igen er klar til at arbejde.

Hvis jeres barn bliver syg

Retningslinier, vil ved opstart blive gennemgået for sygdom og forventninger herom.

Men som udgangspunkt er følgende gældende:

Børn med feber modtages IKKE.

Børn som har fået Panodil om morgenen modtages IKKE, medmindre andet ER aftalt.

Hvis barnet har feber eller opkast/diarre, dagen/aftenen eller natten inden en hverdag, kan barnet ikke modtages i dagpleje den følgende morgen.

Jeres barn SKAL have et HELT døgn hjemme UDEN feber før man er dagpleje klar igen. Jeres barn skal kunne deltage i hverdagen/legen uden at kræve særlig pasning.

Har jeres barn haft en urolig nat og har sovet dårligt, modtages barnet ikke. Et barn uden søvn kan ikke fungere optimalt i dagpleje. 

Raskmelding eller besked om barnet kommer næste dag skal være inden lukketid kl.17 :-))

Hvis jeres barn skulle gå hen og blive syg mens
det er hos mig vil i blive kontaktet og jeres barn skal afhentes så ikke vi smitter hinanden :-))

Sundhedsstyrelsen anbefalinger er:

Sygdomme og daginstitution/dagpleje

Sygdomme og daginstitution/dagpleje

Sundhedsstyrelsen har fastsat regler for, hvornår et barn efter en sygdom igen må komme i daginstitution/dagpleje. Reglerne er lavet for at begrænse spredningen af smitsommesygdomme.

Det kan være vanskeligt for forældrene at få arrangeret pasning af deres syge barn. Nogle forældre vælger at løse problemet ved at give deres syge barn paracetamol om morgenen, inden det afleveres i daginstitutionen/dagplejen. Men et barn bliver ikke raskt, når det får paracetamol. Hvis et barn møder i daginstitution/dagpleje uden at være helt raskt, har det på grund af nedsat modstandskraft en større risiko for at pådrage sig en anden sygdom, og barnet vil kunne smitte de andre børn i daginstitutionen/dagplejen. Det er synd både for barnet og for de andre børn i daginstitutionen/dagplejen.

Hovedreglen er, at syge børn ikke må komme i daginstitution/dagpleje, og at et barn med en smitsom sygdom først må modtages, når det ikke længere smitter. Det vil i de fleste tilfælde betyde, at barnet må komme i daginstitutionen/dagplejen, når det er raskt. Barnet er raskt, når det kan deltage i de aktiviteter, det plejer, uden at kræve særlig pasning.I skal selv tegne en ulykkesforsikring
til jeres barn, så de er dækket i tilfælde
af uheld.

Nyeste kommentarer

05.04 | 08:27

Tusinde tak Birthe, og god påske til dig🐣🐣

05.04 | 08:08

super pasning og altid glade børn

26.02 | 21:07

Fantastiske :) --------------------------------- http://www.kviklantop.com/

03.02 | 21:28

Sådan! Så dejligt at se du ligger sådan et indlæg ind - jeg er SÅ meget ...